Videografie

Videograf, nu cameră de supraveghere!

Pasiunea, bucuria și dorința de a evolua fac din mine un videograf ambițios. Îmi place să fiu alături de clienții mei mereu, nu mă ascund și nu stau ore în șir în spatele camerei, așteptând să treacă timpul și să realizez materialul promis. Stilul meu este diferit, probabil adopt un stil de filmare mai greu, dar plăcerea cu care o fac mă face să uit de toate. Stilul cinematic mă definește și sunt mândră că fac ceea ce-mi place.

Echipamentul pe care-l folosesc mă provoacă într-un sens frumos și datorită lui, pot realiza ceea ce vreau. Îmi plac detaliile, cadrele dinamice, creative, astfel încât să pot realiza un film de nuntă sau de botez sensibil, memorabil.

Nu filmez mai mult de 5 ore brut la un eveniment, nu-mi plac cadrele statice filmate minute în șir și nu-mi plac manelele într-un mod excesiv!

Comunic, zâmbesc, mă emoționez odată cu clienții mei, văd, trăiesc și surprind prin ochiul obiectivului toate momentele lor.

Echipamentul pe care-l folosesc este integral DSLR, filmez doar în format FULL HD, cu predarea materialelor atât pe suport Blu-Ray, cât și pe DVD.

Și pentru că recent am lansat site-ul, primii 10 clienți cu care voi colabora, vor primi un bonus din partea mea. Probabil te vei întreba în ce consta acest bonus. Ei bine, nu-ți spun. Știu doar că vei fi încântat!

Dacă te-am făcut curios, te invit la o cafea să ne cunoaștem.

Simona C