Editare Profesională

A doua parte a jobului de videograf este editarea, montajul cadrelor surprinse la un eveniment. Un videograf va ști întotdeauna de ce cadre are nevoie pentru a realiza materialul dorit. Un videograf mereu va fi atent la orice detaliu, pentru că știe că și cele 5 sec. filmate îl vor ajuta la un moment dat într-un videoclip. Un videograf creativ, va încerca la fiecare eveniment să aducă un plus filmării. Să-l provoci la lucruri noi pe un videograf, mereu va fi un “truc” pentru evoluția lui. Un videograf pasionat și sigur pe el va avea mereu o legatură cu clienții lui, va comunica și va zâmbi la eveniment. Un videograf are grijă de modul cum surprinde momentele, pentru că pe lângă satisfacerea clientului, el trebuie să fie mândru de materialul final.

Îmi place să-mi editez materialul secundă cu secundă, frame cu frame. Rezultatul trebuie să treacă testul impus de mine, mai exact, să-mi placă mie ce văd și să fiu mândră de el, ca apoi să ajungă la client. Lucrez cu sensibilitatea, astfel ajung mai ușor la inimile oamenilor, mă joc cu dinamismul pentru suspans, pun accent pe detalii pentru a te face curios și-mi place misterul. Îmi place să nu dau tot într-un videoclip, tocmai pentru a-ți mări interesul în a viziona materialul final.

Coloana sonoră în mare parte este aleasă de mine, dar mereu mă sfătuiesc cu clienții mei. În cazul în care au preferințe (melodii preferate), cu drag încerc să mă modelez după nevoile lor sau să vin cu propuneri care să rezoneze cu preferințele lor.

Colaborând cu mai mulți videografi, am căpătat experiența necesară pentru a edita atât un eveniment simplu, cât și unul mai complex, cum ar fi o nuntă în 2 sau 3 camere.

Lucrez cu oamenii și mereu sunt deschisă la noi provocări și la cât mai multe colaborări.

Dacă ai nevoie de un editor, contactează-mă!

Simona C.