facebook-domain-verification=0g6swbh9g4ky9gwqezpvxn5r9z8vm

Disclaimer

Această exonerare („Renunțare la răspundere”, „Acord”) este un acord între Operatorul site-ului („Operatorul site-ului”, „noi”, „noi” sau „ai noștri”) și dvs. („Utilizator”, „dvs.” sau „dvs.”) . Prezenta Renunțare prezintă orientările generale, termenii și condițiile de utilizare a site-ului dvs. simonacalenciuc.ro și oricare dintre produsele sau serviciile sale (colectiv, „Website” sau „Servicii”).

Reprezentare

Orice opinii sau opinii reprezentate pe acest site Web aparțin exclusiv creatorilor de conținut și nu le reprezintă pe persoanele, instituțiile sau organizațiile cu care Operatorul sau creatorii site-ului web le pot asocia sau nu în capacitate profesională sau personală, cu excepția cazului în care este specificat explicit. Orice opinii sau opinii nu sunt destinate să afecteze nicio religie, grup etnic, club, organizație, companie sau persoană fizică.

Conținut și Postari

Nu puteți modifica, imprima sau copia nici o parte a site-ului Web. Includerea oricărei părți a acestui site Web într-o altă lucrare, indiferent dacă este tipărită sau electronică sau o altă formă sau includerea oricărei părți a site-ului Web într-un alt site web prin încorporarea, încadrarea sau altfel fără permisiunea expresă a operatorului site-ului este interzisă.

Puteți trimite comentarii pentru Conținutul disponibil pe site-ul Web. Prin încărcarea sau punerea la dispoziție a oricărei informații către Operatorul site-ului Web, acordați Operatorului Website dreptul nelimitat, perpetu de a distribui, afișa, publica, reproduce, reutiliza și copia informațiile conținute de acesta. Nu puteți să faceti comentarii in numele altei persoane prin intermediul site-ului Web. Nu puteți posta conținut defăimător, fraudulos, obscen, amenințător, invaziv asupra drepturilor de confidențialitate ale altei persoane sau care este altfel ilegal. Nu puteți posta conținut care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale oricărei alte persoane sau entități. Nu puteți posta niciun conținut care să conțină orice virus informatic sau alt cod conceput pentru a perturba, deteriora sau limita funcționarea oricărui software sau hardware computer. Prin trimiterea sau postarea conținutului pe site-ul web, acordați operatorului site-ului web dreptul de a edita și, dacă este necesar, de a elimina orice conținut în orice moment și din orice motiv.

Despăgubiri și garanții

Au fost depuse toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile conținute pe site-ul Web sunt corecte. Operatorul site-ului nu este responsabil pentru erori sau omisiuni sau pentru orice rezultatele obținute în urma utilizării acestor informații. Toate informațiile de pe site-ul web sunt furnizate „așa cum sunt”, fără nicio garanție de exhaustivitate, acuratețe, actualitate sau a rezultatelor obținute în urma utilizării acestor informații și fără garanție de niciun fel, expresă sau implicită. În niciun caz Operatorul site-ului sau partenerii, angajații sau agenții săi nu vor fi răspunzători față de dvs. sau de oricine pentru orice decizie sau acțiune luată în baza informațiilor de pe site-ul Web sau pentru orice daune consecințe, speciale sau similare, chiar dacă este recomandat de posibilitatea unor astfel de daune. Informațiile de pe site-ul web sunt destinate doar informațiilor generale și nu sunt destinate să ofere consultanță juridică, financiară, medicală sau orice alt tip de consiliere profesională. Vă rugăm să solicitați asistență profesională dacă doriți acest lucru. În plus, informațiile conținute pe site-ul Web și orice pagini legate de și de la acesta pot fi modificate în orice moment și fără avertisment.

Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment acest Disclaimer ce priveste Site-ul sau Serviciile oferite prin intermediul Site-ului, în mod efectiv după publicarea pe site a unei versiuni actualizate. Când vom face acest lucru, vom revizui data actualizată în partea de jos a acestei pagini. Utilizarea continuă a site-ului web după orice astfel de modificări va constitui consimțământul dvs. pentru aceste modificări. Politica a fost creată cu WebsitePolicies.

Acceptarea acestui disclaimer

Recunoașteți că ați citit acest Disclaimer și sunteți de acord cu toți termenii și condițiile sale. Dacă nu sunteți de acord să respectați termenii din acest Disclaimer, nu sunteți autorizat să utilizați sau să accesați site-ul Web.

Contact

Dacă doriți să ne contactați pentru a înțelege mai multe despre această exonerare sau doriți să ne contactați cu privire la orice problemă referitoare la aceasta, puteți trimite un e-mail la calenciucsimona@gmail.com

 

 

Acest document a fost actualizat ultima dată la 9 ianuarie 2020.