facebook-domain-verification=0g6swbh9g4ky9gwqezpvxn5r9z8vmm
 

Extensii gene fir cu fir

Extensiile de gene fir cu fir reprezinta ultimul trend aparut pe piata in materie de beauty. Aplicate intr-un mod cat mai natural si personalizat pentru fiecare clienta, rezultatul va fi spectaculos prin volum, contur, lungime si curbura.

Aplicare si intretinere gene 1D

Tehnica 1D

Aplicare - 175 Ron

Tehnica 1D reprezinta aplicarea unei singure extensii pe geana naturala. Efectul este unul foarte natural, de contur al pleoapei, fara a o incarca.

Durata aplicare: 1h 30min

Aplicare si intretinere gene 2D
Aplicare si intretinere gene 3D

Tehnica 2D

Aplicare - 210 Ron

Aceasta tehnica dublu volum, reprezinta aplicarea a 2 extensii pe o geana naturala si astfel ofera un volum mai pronuntat, pune in evidenta privirea, pastrand insa eleganta si finetea. Aceasta tehnica este cel mai des folosita.

Durata aplicare: 2h 15 min

Tehnica 3D

Aplicare - 250 Ron

Tehnica 3D reprezinta  aplicarea de 3 extensii pe o geana naturala, oferind astfel un extra volum si intensitate privirii. Folosind extensii de gene foarte subtiri si usoare la atingere, rezultatul va fi unul wow, dar pastrand acelasi look natural.

Durata aplicare: 2h 30 min

Intrebari Frecvente

  1. Ce sunt extensiile de gene fir cu fir?


Extensiile de gene fir cu fir sunt gene false semi-permanente compuse din gene de matase sau din par de nurca, care aplicate intr-un mod atent si corect, pune in evidenta privirea si forma ochilor.
  1. Cat dureaza procedura de aplicare a extensiilor de gene?


Aplicarea extensiilor de gene fir cu fir se face cu o mare atentie la detalii, separand fiecare geana in parte. Timpul de aplicare a extensiilor fir cu fir poate varia in functie de tehnica dorita. (1D, 2D sau 3D). In functie de numarul genelor aplicate, procedura dureaza in general intre 1,5h si 3h.
  1. Extensiile de gene deterioreaza genele naturale?


Nu. Extensiile de gene sunt aplicate in mod corespunzator in functie de genele naturale si se foloseste un adeziv special, testat si dezvoltat pe persoane cu ochi sensibili si predispusi la alergii. Compozitia adezivului fara carbon active nu irita ochii si nu unstura in timpul aplicarii.
Cat timp rezista extensiile de gene?


Rezistenta extensiilor de gene depinde de durata de viata a genelor naturale, dar si de modul de ingrijire al acestora. Regenerarea genelor naturale este diferita de la o persoana la alta si de aceea nu se poate estima un timp exact de rezistenta a extensiilor de gene. In general, retusul este necesar la aproximativ 3-4 saptamani de la aplicare. Acest timp poate varia in functie de cele mentionate mai sus.
Cum ingrijesc extensiile de gene?


In primele 48 de ore, cat timp adezivul se intareste, genele nu au voie sa ia contact cu lichide (apa, demachiant) si abur (sauna, spa). Dupa cele doua zile, este interzisa folosirea urmatoarelor produse: demachiant pe baza de ulei, rimel, crema cu ulei. Ideal ar fi sa nu tragi de extensii si sa nu dormi cu fata in perna. Cu ajutorul periutei pe care o vei primi de la mine, le vei peria zilnic, o data sau de doua ori. Cand ne vom cunoaste, iti voi arata cum sa ai grija de ele.
Cum arata rezultatul final?


Aplicarea extensiilor de gene se personalizeaza in functie de nevoile tale, de marimea genelor naturale si de efectul dorit. Extensiile de gene sunt diverse: 3 grosimi diferite, marimi de la 6mm la 17mm, culori diverse, astfel incat rezultatul final sa fie unic si spectaculos. Lungimile extensiilor sunt alese in functie de marimea naturala a genelor, pastrazand forma si curbura acestora, cu scopul de a evidentia privirea si forma ochilor. Pun accent pe look-ul natural, astfel incat la final, ochii sa-ti zambeasca.