facebook-domain-verification=0g6swbh9g4ky9gwqezpvxn5r9z8vmm
 

Laminare & Vitaminizare gene

Durata: 1h 15 min

Pret: 210 Ron

Procedura de Laminare si Vitaminizare gene este un tratament de regenerare, hidratare si vitaminizare a genelor naturale.  Tratamentul intareste si curbeaza firele de geana, oferind astfel un aspect foarte natural si de durata. Produsele folosite sunt bio si special concepute pentru o regenerare profunda a genelor naturale.

Before & After Laminare S.jpg

Intrebari frecvente

Ce este laminarea de gene?


Este un tratament care hidrateaza, regenereaza, ingroasa si curbeaza firele de par, avand la final un rezultat 100% natural. Dupa aprox. 3 luni de tratament folosit consecutiv (o data pe luna), genele devin cu 30% mai dese.
Ce este Vitaminizarea?


Vitaminizarea este un tratament care contine peste 12 ingrediente functionale precum: vitaminele A, B, C, E, F, K. , pro vitaminele B5, B6, 5 uleiuri naturale, Keratina, Collagen, Acid Hialuronic, Glycerina. Nu contine parafeni, parabina, silicon, vopsea, uleiuri minerale, formaldehida.

Folosit la procedura de laminare gene, grabeste procesul de regenerare, hraneste, hidrateaza si da plasticitate firelor de geana.
Cat dureaza procedura? Este dureroasa?


Procedura de laminare dureaza aproximativ 1,5h. Nu este dureroasa,ci din contra, te vei simti rasfatata si relaxata.
Ce contine tratamentul si care sunt pasii?


Pasii acestui procedeu sunt: 1. Pregatirea genelor. 2. Asezarea siliconului si lipirea genelor pe acesta, cu lipici special. 3. Aplicarea solutiei nr.1 Liftingul - patrunde adanc in interiorul genelor si deschide cuticula si pregateste firul de par pentru absorbtia de nutrienti. 4. Aplicarea solutiei nr.2 Fixarea - fixeaza geana in noua curbura, repara toate leziunile firului de par (toate zonele rupte sau despicate sunt umplute si tratate, iar firul va arata mai plin cu 40%). 5. Pigmentarea - vopsirea genelor naturale pentru intensificarea culorii. 6. Aplicarea Tratamentului de Vitaminizare - umple golurile de par, hidrateaza si da elasticitate firului, netezeste cuticula, are efect antiinflamator, grabeste procesul de regenerare, da luciu genelor. 7. Aplicarea solutiei nr.3 Finish-ul - consolideaza legaturile celulare din firul de par, fixeaza curba obtinuta si creaza volum elastic, adaugand grosime fiecarui fir.
Exista restrictii dupa acest procedeu?


In primele 24 ore, genele nu au voie sa atinga lichide (apa, demachiant). Dupa cele 24 ore, nu ai nici o restrictie in ceea ce le priveste. Le poti rimela, demachia, uda etc.
De cate ori se repeta tratamentul pentru un efect garantat?


Tratamentul se repeta consecutiv timp de 3 luni (o data pe luna), dupa care se revine la 2-3 luni pentru intretinere. In acest timp, veti observa o schimbare majora a genelor in volum si lungime.
Care este rezultatul final?


Dupa efectuarea acestui tratament, genele vor fi mai lungi, mai dese si mai curbate, oferind astfel un look 100% natural.