facebook-domain-verification=0g6swbh9g4ky9gwqezpvxn5r9z8vmm
 

5 Tipsuri de care sa tii cont dupa izolare, pentru siguranta si sanatate.

Actualizată în: Apr. 1

Draga mea, sper ca esti bine, sanatoasa. Aceasta pandemie ne incearca pe toti si trebuie sa fim puternici si rabdatori. Personal , eu cred ca dupa aceasta provocare vom iesi mai puternici, mai inovativi, mai buni si vom sti sa apreciem diferit lucrurile simple care ne inconjoara. Sa ne bucuram deci din abundenta de noi, de familie, de natura, de animale si de tot ce e frumos. Si sa zambim zilnic.

Stiu ca astepti cu nerabdare sa revii la momentele tale de rasfat si de ingrijire personala. Totodata, si fetele care se ocupa de beauty abia asteapta sa-si reinceapa activitatea. Ai mare grija insa cum alegi locatia si serviciile de care ai nevoie. Pentru ca lumea aceasta de beauty e foarte mare si diversa, vin la tine cu sfaturi / ponturi care sper ca te vor ajuta sau de la care sa te inspiri.1. Programeaza-te din timp.

Draga mea, din momentul deschiderii activitatilor de beauty, va urma o perioada aglomerata iar agenda incarcata va crea tensiuni. Pentru siguranta sesiunilor de rasfat, te sfatuiesc sa te programezi din timp, chiar cu 2 saptamani inainte.

2. Alege un loc cat mai putin aglomerat. Limitarea contactului va aduce siguranta sanatatii tale si linistea de care ai nevoie in timpul sesiunii de rasfat. Mai mult decat atat, alocarea unui timp mai indelungat intre cliente va asigura igienizarea corecta a locului si a ustensilelor.

3. Asigura-te ca locul in care mergi este curat si igienizat si ca sunt adoptate masuri preventive care au rolul de a limita transmiterea virusului. Dezinfectarea suprafetelor, clantelor,robinetelor si a tuturor lucrurilor care pot fi atinse de cliente, aerisirea frecventa a incaperii, spalarea si dezinfectarea mainilor inainte si dupa fiecare procedura, purtarea mastilor etc. Implementarea acestor masuri dau dovada de professionalism, responsabilitate si grija fata de cliente .

4. Nu cadea in capcana pretului mic!

Draga mea, probabil vei fi tentata sa apelezi la servicii cu preturi mici. Este de inteles, avand in vedere perioada aceasta. Insa ai grija, te rog. Multe fete din acest domeniu vor face rabat de la calitate, pentru a reduce pretul. Rabat de la calitate inseamna: folosirea produselor de proasta calitate, prestarea serviciilor fara un curs specializat, adoptarea de metode rapide si urat estetice etc.

5. In aceasta perioada dificila, business-urile, în special cele de dimensiuni mici, se confrunta cu dificultati mari din cauza efectelor pandemiei cu COVID-19. In cazul lor, fiecare vanzare conteaza. In masura posibilitatilor, orice implicare din partea ta sprijina astfel de business-uri si sustine continuitatea acestora.

Cu rabdare si speranta, totul va reveni la normal si ne vom bucura la maxim de momentele noastre preferate.

Draga mea, sper sa-ti fie de folos tipsurile mele. Te poti Programa Online in doar cateva minute.

Te imbratisez.

“Ochii sunt bijuteriile trupului.“

Henry David Thoreau

145 afișare0 comentariu

Postări recente