facebook-domain-verification=0g6swbh9g4ky9gwqezpvxn5r9z8vm

Care sunt Efectele Tratamentului de Laminare Gene pe termen lung? Merita investitia?

Actualizată în: 12 Ian. 2020

Buna, draga mea. Ma bucur ca esti aici.

Stiai ca aceasta procedura este cel mai complex tratament pentru gene? Este singurul care accentueaza elegant privirea, pastrand totodata look-ul natural.

Noi femeile suntem firi gingase, sensibile, pretentioase si atente. Ne place sa ne rasfatam, ne plac produsele de calitate si ne dorim mereu sa avem grija de noi. De aceea ne alegem locurile ideale care sa rezoneze cu capriciile noastre. Tratamentul de laminare gene este o procedura care-ti va da un boost de vitalitate privirii, scapi de rimel si vei avea in sfarsit genele mult visate. De ce spun asta? Iti explic imediat.


Acest tratament de vitaminizare si curbare gene se adreseaza tuturor fetelor, insa o mai mare nevoie o ai tu, cea cu genele scurte, fragile sau/si drepte. Sau pur si simplu iti doresti sa scapi de rimel. Multe dintre clientele mele mi-au impartasit acest secret: bucuria de a scapa de rimelatul si demachiatul zilnic! :) Ei bine, si daca te afli in situatia in care iti doresti sa faci pauza de la purtarea extensiilor, o decizie mai buna nici ca puteai lua.


Dar ce contine aceasta procedura si care sunt efectele ei pe termen lung? Ei bine, secretul

tratamentului este VITAMINIZAREA, cel mai important pas din acest tratament pentru ca este conceput atat pentru tratarea si repararea firelor de geana, cat si pentru stimularea cresterii acestora.

Efectul imediat dupa prima procedura este cel de curbare a genelor, de intarire a acestora si de intensificare a culorii cu ajutorul pigmentarii. Insa, repetand tratamentul, beneficiile cresc de la o procedura la alta, mai exact, genele se vor indesi, vor creste, se vor intari si astfel vor zambi zilnic garantat, fara ca tu sa intervii intr-un fel. De ce se intampla acest lucru? Ei bine, acesta actioneaza in firul de par datorita unor ingredinte naturale care repetate impreuna, sunt cheia efectului laminarii pe termen lung !Vitaminele A, B, C, E, F, K si uleiurile esentiale (jojoba,argan,migdale) hranesc firele de par, oferindu-le luciu si vitalitate si o crestere de pana la 40%. Keratina, collagenul, pro vitaminele B5 si B6, glycerina si acidul hyaluronic intaresc firul de geana, repara structura acestuia si grabeste regenerarea. Acest complex de ingrediente asigura o crestere a genelor, dar are si efect de reperare a firelor distruse sau rupte.

In concluzie, acest tratament iti asigura pe termen lung schimbarea mult visata a genelor si te scapa de folosirea si demachierea rimelului zilnic. Efectele sunt vizibile imediat draga mea, asadar te astept si pe tine la studio sa primesti rasfatul pe care il meriti.


Cu zambet, Simona Smiling Eyes.1583 afișare1 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate