facebook-domain-verification=0g6swbh9g4ky9gwqezpvxn5r9z8vmm
 

Cum iti pastrezi naturaletea privirii purtand extensii de gene fir cu fir? Afla viziunea mea!

Actualizată în: Apr. 1

Alege eleganta și zâmbetul in privire, dar ai grija totodată și de genele naturale. Cum? Mai jos îți dezvalui câteva secrete:

🌱Conceptul Smiling Eyes încurajează doar naturalețea, accentuand privirea delicat și elegant.

🌳Alegerea tehnicii de aplicare se va face după o atenta analiza a genelor naturale: mărime, desime, lungime. Nu se aplica greutate mare pe firele naturale, oricât de mult îți dorești acest lucru. Prefer sanatatea genelor naturale pe termen lung, în detrimentul unui aspect perfect pe termen scurt.

🌿Lucrarea efectuata trebuie sa treacă testul meu, deci orice fac e musai sa-mi placa mie mai întâi, pentru ca astfel imi garantez și mulțumirea ta. Și mereu am primit zâmbet. 🙂

🌳Calitatea produselor pe care le folosesc îmi asigura o siguranță și o relaxare de care am mare nevoie, atât pentru profesionalismul de care dau dovada, dar și pentru pentru o lucrare frumoasa pe termen lung.

🌱 Sunt o ambițioasă și o luptătoare și-mi plac detaliile, muncesc cu drag si zâmbet de fiecare dată.

🍃 Extensiile cu care lucrez sunt foarte fine la atingere, subțiri și de o calitate superioara. Vor zâmbi zilnic pentru tine!

🌳 Stilul artistului din mine sta undeva între bariera elegantei și a sensibilitatii. Consider ca o femeie nu trebuie sa exagereze ca să se facă remarcata. Prin urmare, nu încarcă ochiul, nu aplic mai multe extensii odată ca sa-mi scurtez timpul, nu folosesc smocuri. Doar accentuez ceea ce tu ai deja într-un mod delicat. 🙂

🌿 Iubesc, cred și ma inspira conceptul Smiling Eyes. Poti face o Programare Online in doar cateva minute.

Simona Smiling Eyes


99 afișare0 comentariu